Vejledninger

Manualer/Vejledninger/Instruktioner til ViTal, ViTex, ViseOrd, ScanDis diktafonerne

ViTre pakken

Opdatering af ViTre fra scandis.dk

En trin-for-trin vejledning i hvordan man opdaterer ViTre fra hjemmesiden

Aktivering af ViTre pakken (PDF)

Denne vejledning gennemgår hvordan man aktiverer licensen til ViTre.

ViTre på USB

I denne vejledning bliver opstart af, og indstillinger i ViTre pakken gennemgået.
ViTre til Mac - Brugervejledning
Brugervejledning til ViTre mac
ViTre profiler (PDF)
Her lærer man hvordan man arbejder med profilværktøjerne, som er indbygget i ViTre pakkens programmer.
Profilværktøjet er beregnet til at sikre de bedst mulige indstillinger til den enkelte bruger.
ViTre kursus - del 1 (PDF)
Dette kursusmateriale kan anvendes til selvstudie eller i undervisningen i brugen af ViTre.
ViTre kursus - del 2 (PDF)
Dette kursusmateriale kan anvendes til selvstudie eller i undervisningen i brugen af ViTre.
ViTre Hands-on (PDF)
ViTre Hands-On - Tjekliste til gennemgang og instruktion med elev.

Kom nemt i gang med ViTre pakken (PDF)

Lille instruktion til opstart med ViTre.
ViTre 83 opdatering (PDF)
Rettelser og nye ting i.f.b. med ViTre opdatering 83
ViTre 84-87 opdatering (PDF)
Rettelser og nye ting i.f.b. med ViTre opdatering 84-87
ViTre 91 opdatering (PDF)
Rettelser og nye ting i.f.b. med ViTre opdatering 91
ViTal vejledning (PDF)
ViTal vejledning (RTF)
Tillægsmanual ViTal 4.5.5 (PDF)
ViTal med SAPI 5 stemmer
Læs hvordan man sætter Vital op så programmet kan læse med SAPI 5 stemmer
ViseOrd vejledning (PDF)
ViseOrd vejledning (RTF)
ViseOrd 2009 version 4.2 (PDF)
ViTex vejledning (PDF)
ViTex vejledning (RTF)
ViTex - Tillæg til version 1.7.2 om lydfiler og nyt desig (PDF)
ViTex - Tillæg til version 1.7.2 om lydfiler og nyt desig (RTF)
ViTex - Tillægsmanual PDF læser (PDF)

ScanDis diktafonen FSV510+

(Der sidder et ScanDis logo lige over skærmen)
Kom nemt i gang med diktafonen (PDF)
Kort instruktion til brugere af ScanDis FSV510+ diktafonen
Flytning af lydfiler mellem pc og diktafon (PDF)
Flyt lydfiler mellem pc og diktafon med programmet DVR-Manager
Tilpas Diktafon og Dictus (PDF)
Diktafonen kan optage i en lydkvalitet Dictus kan genkende, manualen gennemgår indstillingen af diktafonen samt udpegning af stier via dictus.

2013 ScanDis diktafon

(Vejledning til ny diktafon model sendt ud fra medio 2013)
Vejledning til ScanDis diktafon 2013 (PDF) Kort instruktion til brugere af ScanDis diktafon fra 2013