ViTal og ViTex hænger under opstart efter opdatering

Udefineret SAPI versionskonflikt

Dette problem sker kun hvis stemmerne Carsten og Benedicte er installeret.
Brugere med stemmerne Carsten og/eller Benedicte i forskellige versioner (så vidt vides kun efter version 3.0.0) kan opleve at ViTex og ViTal hænger ved opstart.
Problemet forårsages tilsyneladende af Carsten og Benedicte frem til, og med version 3.0.0, idet det løses ved at installere version 3.0.3 eller nyere.
Denne opdatering skal anskaffes hos producenten af Carsten/Benedicte.
Alternativt kan man afinstallere Carsten og Benedicte fra maskinen.